Lån fra kr 5.000 til 500.000 uten sikkerhet Lån til hva du vil

Personvern / Privacy Policy

Når du bruker Webfinance gir du Webfinance AS tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese mer om hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker den til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes direkte til deg, for eksempel telefonnummer og e-postadresse. Opplysninger om hvordan du bruker Webfinance, for eksempel hvilke annonser du har sett, anses også som personopplysninger.


Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Webfinance AS er ansvarlig for all behandling av personopplysninger som samles inn via tjenesten Webfinance. Opplysningene lagres enten i databasene våre eller på enheten du bruker (telefonen, laptopen e.l.). Du kan være trygg på at alle personopplysninger blir behandlet i henhold til personopplysningsloven.


Hvilke opplysninger samler vi om deg?

Ansvarlig for behandling av personopplysninger i Leads Nordic AS

Webfinance AS ved styrets leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med selskapets virksomhet. Ansvaret innbefatter den daglige oppfølgingen av forhold som gjelder personvern i virksomheten.

Hva innebærer det å registrere seg?

Du får mange fordeler ved å være registrert hos oss, men du kan når som helst avregistrere deg. Når du søker finansiering, får du relevant informasjon per e-post, SMS eller telefon om:

Etter første måned får du kun informasjon én gang per måned – eller du kan endre frekvens til to ganger i året.

Hvorfor innhenter vi personopplysninger?

Vi innhenter personopplysninger for å kunne gi deg et så godt tilbud som mulig – både med tanke på lånemuligheter og brukeropplevelse. Personopplysningene du oppgir blir brukt for å finne den tredjeparten som kan tilby deg det beste lånetilbudet, og med kontaktinformasjonen din kan vi holde deg orientert om nyheter og tilbud som kan passe for deg. All behandling av personopplysninger – også lagring og videreformidling – skjer innenfor rammene av personopplysningsloven.


Hva brukes informasjonen til?

Målet vårt er å kunne tilby deg en skreddersydd og optimalisert brukeropplevelse med webfinance.net. Personopplysningene blir brukt for å kunne:

Deles informasjonen med andre?

Personopplysningene dine kan bli brukt av tredjeparter til analyseformål. Alle tredjeparter som mottar informasjonen, er forpliktet til å følge våre standarder for behandling av personopplysninger. Ved mistanke om lovbrudd, vil opplysningene dine kunne utleveres til offentlige myndigheter. De kan også utleveres i saker hvor det er fare for ytterligere svindel, eller hvor de kan avklare en bestemt tvist.

I enkelte tilfeller deler vi også personopplysninger med bedrifter vi samarbeider med om CRM-tjenester eller epost og sms markedsføring. Bedriftene har ikke lov til å bruke informasjonen utenom tjenestene de gjør for oss.


Opplysninger om cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for deler av tjenestene våre. Dette er små filer med informasjon som lagres på datamaskinen din for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Du kan slå funksjonen av og på etter eget ønske i nettleseren din. Om du slår den av, kan du likevel bruke Webfinance, men enkelte funksjoner vil kanskje ikke fungere optimalt.


Sletting av personopplysninger

Vi lagrer ikke personopplysninger lenger og i større grad enn formålet tilsier, med mindre det er lovpålagt. Vi har faste rutiner for sletting og anonymisering, og du kan be om å få fjernet opplysninger fra brukerprofilen din.
Dette kan du enkelt gjøre ved å kontakte oss her eller sende oss en epost.


Ønsker du å avregistrere deg fra våre nyhetsbrev, kan du enkelt gjøre dette her.

Skriv inn e-postadressen eller mobilnummeret ditt, så avregistrerer vi deg fra tjenestene våre.